Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدسعید میرقربانی روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب این شهرستان گفت: نبود آب برای دقایقی هم می‌ تواند مشکل‌آفرین باشد و باید به مردم شهرستان آستارا حق داد و در راستای حل مشکلات آن‌ ها گام برداشت.

وی افزود: شهرستان آستارا با بحران تنش آبی مواجه بوده و تصفیه ‌خانه آب بهارستان کفاف این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر را نمی ‌دهد و مقدار تولید آب تصفیه‌ خانه بهارستان ۱۰۰ لیتر در ثانیه است درحالی‌ که مقدار مصرف شهرستان ۳۰۰ لیتر در ثانیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره شرکت آب و منطقه ای استان گیلان نیز در این جلسه به ظرفیت های آبی شهرستان اشاره کرد و گفت: سد لاستیکی رودخانه ملاهادی خانه‌ های آسیاب ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این پروژه در سال ۱۴۰۱ مورد بهره‌ برداری قرار خواهد گرفت.

مجید نیکخویی افزود: این سد لاستیکی ۷۲۰ هزار متر مکعب حجم دارد که پس از تکمیل و بهره ‌برداری علاوه‌ بر آبیاری ۱۰۰ هکتار از اراضی آستارا می ‌تواند آب روستاهای مجاور خود را نیز تامین کند.

بلاتکلیفی مدیریتی یکطرف مشکلات آستارا 

معاون پیشگیری از جرم اداره کل دادگستری گیلان گفت: شهرستان آستارا با توجه به برخورداری از ظرفیت های تجاری، اقتصادی، گردشگری و فرهنگی نیازمند نگاه مسئولان استانی است و متاسفانه بسیاری از ادارات این شهرستان با سرپرست اداره می شود.

احمد آقایی بیان کرد:‌ از دانش، تخصص و راهکارهای مدیران آستارا باید برای حل مشکلات آب و فاضلاب این شهرستان استفاده کرد و هم افزایی دستگاه های اجرایی در این راستا ضروری است.

وی تاکید کرد: کمیته صیانت از آب و فاضلاب شهرستان آستارا باید به زودی تشکیل شود زیرا درصورت بی توجهی به مباحث آبی این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر ممکن است شاهد بروز هزاران نوع بیماری ویروسی و میکروبی در بین مردم باشیم.

معضل فاضلاب آستارا

مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا هم در ایم نشست به معضل زیست محیطی فاضلاب این شهرستان پرداخت و گفت: ۵۶ مورد شکایت درخصوص معضل فاضلاب به بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان صورت گرفته و این تهدید بزرگی برای سلامت مردم محسوب می ‌شود.

فرید بصیری مقدم افزود: با متخلفان امور فاضلاب باید به صورت جدی برخورد شود و در خیابان حکیم ‌نظامی به عنوان یکی از بهترین خیابان‌ های شهر آستارا شاهد رهاسازی شبانه فاضلاب و پسماند منازل و آپارتمان هستیم.

قائم‌ مقام شرکت آب و فاضلاب استان گیلان نیز اظهار کرد:‌ برای مدیریت فاضلاب شهری آستارا تاکنون ۵۱۸ میلیارد ریال هزینه‌ شده و برای اتمام آن در مجموع به ۱۰ هزار میلیارد ریال نیاز داریم.

هادی نیزه‌ باز اضافه کرد: ۲ دستگاه پکیچ تصفیه فاضلاب در شهرک عباس‌آباد نصب و در آینده نزدیک در مدار بهره‌ برداری قرار می‌ گیرند و با پی‌گیری‌ های صورت گرفته قرار است یک دستگاه دیگر در منطقه ساحلی شهر آستارا نصب و وارد مدار بهره ‌برداری شود.

شهرستان مرزی و گردشگرپذیر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و مرکز آن دارای ۲۳ هزار مشترک آب است.

برچسب‌ها آستارا دادگستری آب و فاضلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا دادگستری آب و فاضلاب آستارا دادگستری آب و فاضلاب شهرستان آستارا آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد

مهرناز قربان‌پور هنرمند خوشنویس که ۲ اثر از او در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است، درباره برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه با کیفیت خوبی برگزار شده است. به ویژه در شرایطی که نمایشگاه برگزار کردن کار سختی شده است و انگیزه کافی از سوی هنرمندان وجود ندارد، به همین دلیل در فضای کلاسیک خوشنویسی، کمتر شاهد برگزاری چنین رویدادهایی هستیم و نمایشگاه گروهی با این کیفیت کمتر برگزار می‌شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کیفیت برگزاری نمایشگاه توسط بخش خصوصی بسیار محسوس است، گفت: به طور قطع اگر جایی بخواهد از هنرمندان حمایت کند بخش خصوصی است، کسانی که در فروش آثار هنری و گالری‌داری تخصص دارند، هم در برگزاری نمایشگاه موفق‌ترند و هم در فروش آثار می‌توانند موفق‌تر عمل کنند. مطمئناً اگر بخش خصوصی به این عرصه ورود کند، اتفاقات خوبی می‌تواند به لحاظ حرفه‌ای برای هنرمندان بیفتد.

این هنرمند خوشنویس درباره نمایشگاه «روایت باران» توضیح داد: نمایشگاه «روایت باران» از چند جهت متفاوت است؛ اختصاص یک بخش به نمایش آثار قدما جالب توجه است، همچنین از اساتید پیشکسوت آثاری به نمایش درآمده و نشان از گزینش خوب در انتخاب آثار دارد. در مجموع نمایشگاه شسته رفته و خوبی است. مدت‌هاست این اتفاقات کمرنگ شده و نمایشگاه خوب، کم می‌بینیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من، خوشنویسی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد، هنرمندان خوبی در این عرصه داریم که زحمت بسیاری می‌کشند که نیاز به حمایت دارند. به هر حال وقتی حمایت‌های خوبی از یک هنرمند شود، مطمئناً آثار فاخر و بهتری خلق می‌کند. اما وقتی نه فضایی برای ارایه آثار وجود داشته باشد و نه فضایی برای فروش آن، انگیزه هنرمند کاهش پیدا می‌کند.

قربان پور در پایان گفت: حضور افرادی که تخصص دارند و سال‌هاست در این حوزه فعالیت دارند، کار بلد هستند و می‌توانند ارایه‌های قوی و حرفه‌ای و خوبی داشته باشند، مغتنم است و مطمئناً چنین حرکت‌هایی به بهبود وضعیت هنر کمک می‌کند.

اولین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری تخصصی هنرهایی ایرانی و اسلامی «ترانه باران» در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و تا پایان اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

کد خبر 6097681

دیگر خبرها

  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • کشف محموله قاچاق پارچه در شهرستان آستارا
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد