Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@05:40:18 GMT

میزان آب شرب ورودی به شهرک صنعتی سپیدرود دو برابر شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۸۵۴۳

 سید محسن حسینی روز چهارشنبه در جلسه تفاهمنامه بین شرکت شهرکهای صنعتی گیلان و آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان در رشت افزود : شرکت آب و فاضلاب استان در کنار وظایف اصلی برای تامین آب مشترکان، خود را برای مسئولیت های اجتماعی تکلیفی در طول سال  مقید می داند و  در همین راستا  در سال گذشته بعد از چندین سال مذاکره مشکل آب شهر صنعتی رشت را  با وارد کردن  یک خط انتقال به مدار از سراوان برطرف نمودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص اهمیت این مسأله افزود : شهرک صنعتی سپیدرود رشت موقعیت استراتژیکی به دلیل نزدیکی با راه آهن برای ورود مواد اولیه و حمل محصولات دارد .

وی افزود: برای تامین آب این شهرک صنعتی علاوه بر خط انتقال موحود،  خط انتقال دومی را  نیز وارد مدار کردیم یعنی در حال حاضر از دو محل این و .

وی یاد اور شد: این مهم  از نظر  پدافندی دارای اهمیت است و اگر در صورت بروز مشکل  از یک طرف آب آن قطع شد از طرف دیگر آبرسانی ادامه  خواهد  داشت.

و ی تصریح کرد : با ا قدامات انجام شده، ظرفیت ورودی تامین اب شهرک  صنعتی سپید رود رشت  از ۲۵ هزار و ۹۲۰ مترمکعب در شبانه روز به ۴۳ هزار مترمکعب شب هم افزوده شد  تا در سال جش تولید ، تولیدکنندگان مشکل و دغدغه ای برای این مهم نداشته باشند.

 وی گفت :این  امر به اشتغال استان کمک خواهد کرد .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان همچنین از مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خواست تا با در اختیار گذاشتن فهرست شرکت شرکت های صنعتی استان برنامه بلند مدتی برای افزودن ظرفیت این شهرک‌ها تهیه شود .

 گیلان دارای۳۳  شهرک صنعتی می باشد.

درحال حاضر شرکت اب و فاضلاب گیلان ۹۹.۹۳ درصد جمعیت شهری و ۷۷ درصد حوزه روستایی تحت پوشش شرکت اب و فاضلاب گیلان هستند.

برچسب‌ها رشت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آب و فاضلاب گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آب و فاضلاب گیلان رشت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آب و فاضلاب گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال

استاندار مازندران از خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری شامگاه_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست از صدور خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر پس از گذشت ۳۰ سال از مجموعه محیط زیست خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

وی افزود: امروز مطمئناً در تقویم مردم نوشهر روزی به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است چرا که بعد از سه دهه سرگردانی، سرانجام با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست کشور، شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج و مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، عنوان کرد: در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰، مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

نوری با اشاره به اینکه به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد، تصریح کرد: با پیگیری‌های مکرر مقرر شد تا به منظور رفع محدودیت ایجاد شده برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک در خصوص مجوز صدور پروانه بهره‌برداری، سازمان حفاظت محیط زیست مساعدت لازم را به عمل آورد.

نماینده دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در نهایت موضوع در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 751575

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند