Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، در این نشست که حدود 3 ساعت به طول انجامید مشکلات پیش روی تامین آب آشامیدنی، جمع آوری و ساماندهی فاضلاب ، خطوط ضعیف و متوسط انتقال برق به بحث گذاشته و در نهایت راهکارهای ارتقاء خدمات مرتبط با این 2 حوزه ارائه شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان گزارشی از وضعیت طرح های این شرکت را ارائه داد و اقدامات به عمل آمده در خصوص مقابله با شیوع بیماری کرونا در گیلان را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محسن حسینی شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی در روستاهای گیلان را بیش از 77 درصد اعلام کرد و افزود : از مجموع 2 هزار و 60 روستای دارای جمعیت بیشتر از 20 خانوار استان هزار و 584 روستا با 772 هزار و 246 نفر جمعیت تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار دارد و تلاش و برنامه ریزی برای تامین آب شرب 348 روستای باقیمانده در دستور کار است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان نیز در گزارشی تعداد مشترکان برق استان در 3 حوزه خانگی، تجاری و صنعتی را یک میلیون و 470 هزار مشترک اعلام کرد و افزود : برق مورد نیاز این مشترکان از طریق 19 هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف و 9 هزار کیلومتر خط انتقال  فشار متوسط تامین می شود.

محمد اسماعیل هنرمند همچنین پیک مصرف برق استان در تابستان 98 را هزار و 598 مگاوات اعلام کرد و تسریع در روند پرداخت بدهی 160 میلیارد تومانی برخی از مشترکان گیلانی را در تامین برق مورد نیاز استان در زمان اوج مصرف موثر دانست.

در ادامه این نشست منتخبان مردم گیلان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص فرسودگی شبکه‌های انتقال آب، لزوم ارتقاء کیفی آب آشامیدنی، لایروبی و پاکسازی مخازن آب آشامیدنی روستاها، تسریع در روند احداث تصفیه خانه های نیمه تمام، توزیع عادلانه امکانات برق رسانی، ارتقاء امنیت در خطوط انتقال برق ارائه کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب انتخابات مجلس برق مجلس شورای اسلامی مشکلات آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل مسافربری
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان