Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، در جلسه استانداری که به منظور ارائه برنامه‌های دستگاههای اجرایی برای مقابله با ویروس کرونا تشکیل شد مدیر عامل این شرکت از افزایش ظرفیت تولید آب ژاول برای مشارکت در امر گندزدایی معابر خبر داد.

سید محسن‌حسینی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان ضمن تشکر از کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند، گفت: این شرکت نیز همگام با سایر دستگاههای اجرایی استان سعی داشته در خدمت نظام سلامت استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا با افزایش بی سابقه مصرف آب مواجه شدیم و در کنار آن افزایش ناشی از مصارف پایان سال و خانه تکانی را داشتیم که همکاران پرتلاش شرکت آب و فاضلاب استان گیلان از ۳ اسفند ماه تا زمان تحویل سال جدید در تلاش بودند منابع آبی جدیدی وارد مدار بهره برداری کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با اشاره به اینکه به منظور تامین آب استان ۷۰۰ لیتر بر ثانیه منابع جدید وارد شبکه توزیع آب شد، تصریح کرد: در حال حاضر علیرغم مصارف بالای ناشی از شستشو برای مقابله با ویروس کرونا شبکه به حالت عادی رسیده و پایداری توزیع آب در استان برقرار است.

وی در ادامه افزود: وزارت نیرو تلاش دارد در راستای پویش # بی_وقفه_در_کنار_ شما از امکانات خود برای مقابله با ویروس کرونا استفاده نماید و شرکت آب و فاضلاب استان گیلان نیز در ۵ نقطه از استان دستگاههای تولید آب ژاول برای ضدعفونی کردن آب وارد مدار بهره برداری نمود که با جایگزینی دستگاههای دیگر برای ضدعفونی آب از آب ژاول برای مشارکت در ضدعفونی معابر استفاده مینماید.

مهندس حسینی همچنین اظهار داشت: دستگاه جدیدی نیز در روز گذشته با حضور معاون عمرانی استانداری گیلان مورد بهره برداری قرار گرفت و در حال حاضر ظرفیت تولید آب ژاول در استان گیلان ۳۵ هزار لیتر است که ۲۹ هزار لیتر برای ضدعفونی کردن معابر به شهرداری ها، فرمانداری ها و سپاه تحویل می گردد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به غلظت آب ژاول تحویلی با رقیق شدن ۲۹ هزار لیتر آب ژاول حدود ۱۰۰ هزار لیتر ماده گندزدا تهیه میشود که با هماهنگی معاونت عمرانی توزیع میگردد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان یادآور شد: باتوجه به دستور استاندار گیلان هیچ انشعابی قطع نخواهد شد ولی به منظور همکاری با مشترکین و جلوگیری از مواجه شدن با افزایش مبالغ در قبوض آب بها در ماه‌های آتی، صدور قبض به روش‌های غیرحضوری انجام می‌گیرد تا مشترکین در صورت لزوم و تمایل و یا بصورت تقسیط با استفاده از روش‌های غیرحضوری پرداخت کنند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه هزینه های جاری شرکت از محل درآمدها انجام میشود خواستار پرداخت قبوض آب بها توسط دستگاههای اجرایی استان شد تا خدمات آبرسانی در سطح استان بصورت مطمئن و پایدار تداوم یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان گیلان تحویل سال سلامت شرکت آب و فاضلاب ویروس شرکت آب و فاضلاب استان گیلان ویروس کرونا تولید آب ژاول هزار لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

حسین مدرس خیابانی امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: به دلیل ذخایر کشورمان و منابع خدادادی عظیم که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی که در دنیا دارد، عدد تولید ما در خور شان نظام نیست و باید تلاش کنیم به هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد برسیم و این شدنی است.

وی افزود: حضور ما برای انجام کارهای غیرممکن است و جهاد دانشگاهی دنبال همین کارهاست تا فناوری‌های روز دنیا را به کشور بیاورد و نتیجه آن تبدیل به تولید صنعتی بشود.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هدف ما این است تا با پشتیبانی مسئولان ملی و استانی شتاب و جهشی در تولید مس کاتد در کشور اتفاق بیفتد، تصریح کرد: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس اظهار کرد: باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت بشود که این دانش با خاصیت است.

وی افزود: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه بشود به لحاظ مادی و اعتباری حمایت می‌کنیم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه را در استان کرمان تشکیل داده‌ایم و منابعش افزایش داده خواهد شد و تلاش می‌کنیم حلقه‌های پایین دستی مس را شکل بدهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: اینکه فکر کنیم اشتغال مس به حضور همه در مجتمع باشد، اشتباه است و باید جوانان و نخبگان در صندوق‌ها، کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و تولید را افزایش بدهیم.

وی با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی افزود: حدود ۴۰ هزار نفر خانواده شرکت ملی مس ایران هستند و باید با خودباوری سراغ کارهای غیرممکن برویم و نترسیم، همانطور که شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «فرصتی که در چالش‌ها است در خود فرصت نیست و شرطش این است که نترسیم و نترسیم».

مدرس خیابانی بیان کرد: خودباوری واعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند و این روحیه در شرکت ملی صنایع مس و استان بایستی به ما کمک کند تا در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید