Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان در دیدار با وزیر نیرو بر ضرورت تقویت میز اوراسیا با محوریت استان و همچنین افزایش قابلیت اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع نیروی برق و نیز تکمیل پروژه‌های زیربنایی آب و فاضلاب گیلان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع در دیدار با دکتر اردکانیان وزیر نیرو و رییس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و روسیه، با اشاره به عضویت کشورمان در اتحادیه همکاری‌های اقتصادی اوراسیا اظهار داشت: در راستای بهره مندی بیشتر از ظرفیت های گیلان در این اتحادیه اقتصادی تاکنون اقدامات موثری توسط ارگان های دولتی و نمایندگان بخش خصوصی بویژه اتاق بازرگانی برای اجرایی شدن مفاد موافقتنامه اوراسیا انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نماینده عالی دولت در گیلان؛ در همین راستا و در قالب میز اوراسیا، کارگروهی از مدیران ذیربط استان تشکیل و در جلسات متعدد به راهکارهای استفاده از ظرفیت های منطقه ای و ملی در راستای تفاهم نامه مذکور پرداخته شده است.

وی به مغفول ماندن عملیات به روزرسانی ارزش گذاری کالاهای صادراتی اشاره و اضافه کرد: استان گیلان آمادگی خود را به گمرک ایران جهت ایجاد کمیته تخصصی برای این امر که یکی از پیش نیازهای انجام تفاهم نامه است، اعلام کرده است.

دکتر زارع با بیان اینکه مسئولیت پیگیری اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه اوراسیا در ایران بر عهده وزارت نیروست، از مساعدت‌های دکتر اردکانیان قدردانی و خاطر نشان کرد: لازم است سازمان توسعه تجارت، گمرک و اتاق بازرگانی همکاری لازم را برای تقویت میز اوراسیا و تفویض برخی اختیارات به استان گیلان انجام دهند.

تخصیص نقدینگی مناسب برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع نیروی برق گیلان و نیز تکمیل پروژه های زیر بنایی آب و فاضلاب و تصفیه خانه های فاضلاب مسکن مهر در برخی مناطق استان از دیگر مواردی بود که در جلسه نماینده عالی دولت در گیلان با وزیر نیرو مطرح شد.

دکتر زارع همچنین از آمادگی گیلان برای سفر وزیر نیرو بمنظور افتتاح و کلنگ زنی تعدادی پروژه های مرتبط با حوزه برق و یک پروژه حوزه آب منطقه ای استان خبر داد.

با توجه به پیشینه دیرین و غنی تجاری و انجام بیشترین حجم مبادلات تجاری با کشورهای همسود (CIS) و اوراسیا در گیلان، با تشکیل میز اوراسیا با محوریت استان موافقت شده است.

قرارداد تشکیل اولیه اتحادیه اقتصادی اوراسیا در ۲۹ مه ۲۰۱۴ میان کشورهای روسیه، بلاروس و قزاقستان منعقد و جایگزین اتحادیه گمرکی اوراسیا شد و سپس کشورهای ارمنستان و قرقیزستان نیز به عضویت آن در آمدند. این اتحادیه کار خود را به طور رسمی از اول ژانویه ۲۰۱۵ آغاز کرد. کشورهای عضو اوراسیا هم اکنون ۲۰ میلیون کیلومترمربع مساحت و بیش از ۱۸۳ میلیون نفر جمعیت دارند که ۵.۲ درصد جمعیت جهان است. درباره اهداف این اتحادیه اقتصادی می‌توان به تسهیل تجارت، ایجاد بازار مشترک در حوزه کشورهای عضو، حذف تدریجی قوانین گمرکی در داخل اتحادیه، برقراری تعرفه خارجی مشترک در میان کشورهای عضو و هماهنگ سازی تشریفات گمرکی اشاره کرد.

موافقنامه موقت ترتیبات ترجیحی ایران و اوراسیا از پنجم آبان ماه سال جاری اجرایی شد و قرار است یکسال پس از اجرای این موافقتنامه، مقدمات تجارت آزاد با منطقه مذکور فراهم شود. این موافقتنامه  ۸۶۲  قلم کالا را شامل می‌شود که ۳۶۰  قلم ترجیحات اعطایی ایران به اوراسیا و ۵۰۲ قلم هم ترجیحات اعطایی اوراسیا به ایران است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب استفاده از ظرفیت برق جهان قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی صبح سه شنبه در بازدید از بخش‌های مختلف حوزه هنری گیلان اظهار کرد: کارهای ارزشمندی در حوزه جمع آوری آثار و مفاخر گیلان توسط حوزه هنری انجام شده است.

استاندار گیلان با بیان اینکه مستندات تاریخی و فرهنگی خوبی در حوزه هنری این استان جمع آوری شده است، گفت: گردآوری مستندات تاریخی، ادبی و فرهنگی گیلان برای انتقال به نسل آینده بسیار اهمیت دارد.

عباسی با تاکید بر ضرورت توجه به روایت‌های تاریخی و ادبی گیلان بیان کرد: از کارهای فرهنگی و ماندگار حوزه هنری گیلان حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه منابع و آثار تاریخی و ادبی گیلان به عنوان پیوست فرهنگی به مهمانان ویژه اهدا شود، افزود: منابع و کتب تاریخی و ادبی گیلان در کنار صنایع دستی سوغات داده شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف تاریخی و فرهنگی دارد، گفت: تبیین داشته‌های تاریخی پر رمز و راز گیلان در دستور کار قرار گیرد.

عباسی با بیان اینکه حوزه هنری گنجینه‌های تاریخی گیلان را جمع آوری کرده است، اضافه کرد: جمع آوری و انتقال مفاهیم و سرگذشت تاریخی گیلان بسیار ضرورت دارد.

کد خبر 6099202

دیگر خبرها

  • تاکید پوتین بر لزوم تعمیق همکاری‌ها در منطقه اوراسیا
  • تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن در شهر فرخشهر ضرورت دارد
  • مذاکره پوتین و پاشینیان درباره روابط اقتصادی و امنیت منطقه
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • دوربین دشکم چیست و ضرورت استفاده از آن در خودرو + عکس
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت