Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، محب علی رنج ور، شاخص بهره‌مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی را 76.17 درصد عنوان کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح ها 0.19 درصد به شاخص بهره مندی آب شرب روستایی استان افزوده می شود .

وی، جمعیت بهره مند از این تعداد طرح را بیش از 19 هزار نفر در سطح 28 روستا ذکر کرد و افزود: از این روستاها تعداد 7 روستا با جمعیتی بالغ بر یکهزار و 700 نفر فاقد آب شرب بودند که به مناسبت هفته دولت به آن ها آبرسانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، حجم عملیاتی این طرح‌ها را شامل اجرای 65 کیلومتر لوله گذاری خطوط انتقال و توزیع، حفر 4 حلقه چاه، بهسازی 2 دهنه چشمه، احداث 4 باب مخزن، 11 واحد ایستگاه پمپاژ و 5 سیستم گندزدایی آب شرب اعلام کرد.

وی، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در سال های گذشته از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت آبرسانی به روستاها استفاده کرده، در خصوص طرح های فاضلاب نیز گفت: در حال حاضر 4 باب تصفیه خانه فاضلاب در روستاهای پاشاکی لاهیجان، ویرمونی آستارا، مسکن مهر تالش و مسکن مهر آستانه اشرفیه در مدار بهره برداری است.

وی افزود: پیش بینی شده بود از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی 5 باب تصفیه خانه فاضلاب تا پایان برنامه ششم توسعه در گیلان احداث شود اما به علت توقف در تزریق اعتبارات از سوی بانک توسعه اسلامی فعلاً کار احداث این تصفیه خانه ها متوقف شده است.

رنج ور، با اشاره به اهمیت حفظ و استفاده بهینه از منابع آبی، گفت: در همین راستا اطلاع رسانی به روستاییان در خصوص استفاده صحیح از آب شرب و عدم استفاده از آب آشامیدنی برای مصارف کشاورزی و آبیاری باغات و همچنین ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب بطور مداوم توسط شرکت آبفار استان انجام می شود.

وی، مجتمع سازی جهت آبرسانی به روستاها را اقدامی در راستای حفاظت از منابع آبی عنوان کرد و گفت: در قالب طرح جامع آبرسانی به 1000 روستای گیلان بعنوان بزرگ ترین طرح آبرسانی روستایی کشور، مجتمع هایی در سطح روستاهایی که از سفره های غنی آب زیرزمینی برخوردارند، احداث شده است.

وی، بهره مندی از ظرفیت تصفیه خانه بزرگ آب سنگر جهت تامین آب شرب روستاهای جلگه ای شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و شهرستان های شرق گیلان را یکی دیگر از اقدامات مهم جهت حراست از منابع آبی استان برشمرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی دولت شرکت آب و فاضلاب کشاورزی لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!

علی از ساکنان روستای شوراب گفت: چندین سال است که این بوی بد زندگی ما را مختل کرده است و به‌خاطر استنشاق بوی بسیار بد و نامطبوع تصفیه خانه خوی حالمان بد می‌شود.

رضا از اهالی گلشهر خوی نیز که در این جمع اعتراضی حضور دارد با بیان اینکه نمی‌توانیم در خانه خودمان بخاطر این بوی نامطبوع نفس بکشیم، ادامه داد: نمی‌دانم چرا مسئولین شهر کاری نمی کنند و زندگی ما بخاطر این بوی ناخوشایند مختل شده است.

جواد صاحب قطعه زمینی در منطقه گلشهر نیز با اظهار ناراحتی می‌گوید: به‌خاطر بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی نمی‌توانم زمینم را بسازم و مستاجر هستم. این بوی بسیار بد و غیر قابل تحمل در همه فصل‌های سال وجود دارد و امان مردم را بریده است.

رمضان یکی از دیگر اهالی اطراف تصفیه خانه فاضلاب اظهار کرد: چرا با وجودی که اعضای شورا و مسئولین می دانستند بوی بد و نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب خوی غیر قابل تحمل و غیرقابل حل است اقدام به تفکیک و واگذاری زمین‌های گلشهر کردند و سر مردم بیچاره کلاه رفت.

وی تصریح کرد: اکنون نمی‌توانیم بخاطر بوی بد فاضلاب نه در منطقه گلشهر خانه بسازیم و نه بفروشیم!

سلطان زاده، مدیر عامل آب و فاضلاب خوی در این‌خصوص گفت: این بوی نامطبوع مربوط به فصل‌های خاص سال است که بخاطر وزش بادهای غالب بیشتر می‌شود و در فصل‌های دیگر بوی کمتری وجود دارد.

گفتنی است، حال با توجه به اینکه بوی نامطبوع و بد چندین سال زندگی هزاران نفر از ساکنان این اطراف تصفیه‌خانه فاضلاب خوی را مختل کرده است. انتظار داریم مسئولین شهرستان به‌خصوص مدیریت شهری خوی اقدامات لازم را برای حل مشکل موجود، انجام دهند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903355

دیگر خبرها

  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین